Eh! Shukri

Monday, November 10, 2008

Design Nama Jawi Abg Aim & Tunangnya


Fuih... ponat lak bersengkang mata buat design nama jawi abang aku dan tunang dia. Pape pun aku puas hati dengan design kali ini. Atas usaha, sedikit correction dan penambahan dari Abg Aim. Kali ni dia nak tambah nama penuh.
Takut-takut kalau "Rahim" sahaja pada design terawal tak dikenali ramai. Pada kali nie satu nama penuh aku buat. hehehe.

Pas ni law sesiapa yang nak juga nama dan design dalam huruf jawi, bolehlah e-mail aku dengan nama penuh dan tulisan jawinya sekali di lala_rotu@yahoo.com. Cas perkhidmatan akan dibincangkan kemudian.

2 Comments:

Blogger azlanlin said...

Lawa dan puas hati. Letak harga terus untuk memudahkan orang memahami nilainya...

November 11, 2008 at 3:45 AM  
Blogger Lie86 said...

Dalam proses meletakkan harga. pening gak nak letak mahal2 nanti. takut tak terjual.

Nanti kan jer la..

November 12, 2008 at 12:14 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home