Eh! Shukri

Monday, February 23, 2009

Kad Kahwin Abg Im


Siap gak kad kahwin abg aku nieh... Meh ushyar2 kat bawah.. Simple jerk...


Sunday, February 1, 2009

Impian dan Harapan




Last week, aku berjaya memiliki handphone baru. Nokia Xpress Muzik 5800. Siap beli original. Avaxx. Aku memang suka device nie. Da la first Nokia phone - touch screen. Banyak gak la application n game yang aku sempat install. Skali tengok da macam iPhone.

Tapi maybe kurang perfect sebab kameranya hanya
mencapai 3.2 mp. Tapi setelah diendoskan dengan pengeluar lens tersohor Carl Zeiss, hasilnya nampak gah juga ler. Phone ni memang da lame aku usyar. Siap cari guide dan info kat internet n majalah handphone..

Member serumah
pun jadi biol tengok aku yang begitu teruja ngan 5800 nie. Tapi sekarang suma jeles n rase nak beli lak phone nie. hehehe..gurau jek.
Akan tetapi, menjadi harapan aku., phone ni tak lagi hilang n di amik orang... sedih woo. Tiap2 ari aku cas n simpan di tempat
yang selamat. Siap lock baguih punya...