Eh! Shukri

Sunday, March 1, 2009

Tragedi Makan di Kandang.




Malam tue, aku ngan budak bilik g la makan kat Kandang (bukan stable kuda tue, tapi kawasan yang ade banyak gile kedai makan yang tersusun baik punya)
Aku makan masi goreng usa je. Member aku, Wan order nasi ayam. So, kitorang makan ler sampai abis, mengenangkan suma da lapor tahap cipan. Tu ar, da suma kenyang,
tetiba si Wan nie baru perasan yang lauk ayam diselubungi telur lalat a.k.a renga lalat.

Wah, bukan main punya bagus lalat nie landing sambil menyebarkan zuriatnya.
Terus Wan nak termuntah. Tapi tak kuar pun aku tengok. Aku da suruh dia mengadu kat tuan kedai tue, tapi dia malas nak cari pasal. Aku pun tak paham la ngan Wan nie.
Law aku yang kena gitu mau mengamuk minta ganti rugi. Diorang (tokey kedai) nie pandai jek letak harga mahal-mahal, kurang sedap, plus ada renga lalat siap.

Huh, tak pegi dah kami kat kedai tu...

4 Comments:

Blogger Lie86 said...

Da macam pulut atau beras lak aku tengok benda alah tu...

March 1, 2009 at 3:04 AM  
Blogger Mute Muse said...

hahaha
kedai mana ni weit?

March 7, 2009 at 12:59 AM  
Blogger Lie86 said...

tah ler. nama kedai tarak tau. tapi rasenyer depan kedai pak halim. orang indon yang jage.

March 7, 2009 at 1:35 PM  
Blogger MeGa said...

mase part 6, kami dibayangi ayam goreng dining yang ber-ulat-gonggok...
series seriau nk makan!


*terkenang minah indon dining yang suke kat alip*
*salam singgah*

March 19, 2009 at 11:41 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home