Eh! Shukri

Thursday, May 13, 2010

Penat Juga Yer



Baru lepas mengedit dan mengubah suai blog SJKC HuaMin, Batu Pahat...

Jadi fancy cikit dah..siap ada efek salji turun dari langit....temanyer: stationary.

Saper-saper yang rasa nak suruh aku tolong, boley jer...

Ok ker Abang Akim cegini?

Wednesday, May 5, 2010

Intership Incoming


Akhirnya, pencarian kompeni untuk aku menjalankan praktikal berakhir apabila aku ditawarkan tempat di Elite Animation SDN BHD, Klang... Dekat sangat dengan Jusco Bukit Tinggi.. 2 minit je.

Aku bukan main lagi prepare untuk interview petang, last-last sempoi kan men agi time interview tu... Borak-borak kosong.. santai..

Sambil dorang tengok-tengok resume dan artwork aku, aku cerita lah mana yang patut, asalkan dorang amik aku stay kat situ, Sempatlah juga puji sana, puji sini.... DAPAT...

So, nanti kena la praktikal kat sana dengan jayanya.. start awal bulan Jun until Disember...

Wish Me Luck!

Saturday, May 1, 2010

Galaksi SHARP


Animation Reel for Game Show GALAKSI SHARP. created in 3D MAX and Adobe After Effect. Will launching on Astro Ria soon. For my client Magic Dream Media


video