Eh! Shukri

Monday, November 14, 2011

"WHEN MY HEART WANNA SPEAK"





who am I to u?

how much u LOVE me?

did u still TRUST me? how much percents it's left?

it is possible u got ANOTHER man?

#moody. cannot sleep.



Saturday, November 12, 2011

Penanda Buku Tahun 6


Buat adik-adik SK Raja Perempuan Mazwih, Kuala Kangsar.

hope u guys dapat result yg bagus 4 UPSR ni. Khamis ni kan? wuwu ^_^

Ni design penanda buku untuk korang, setelah diminta oleh Cikgu Azizul hanya untuk korang...










Tuesday, November 8, 2011

Jom berskuter bersama saya





vroooomm (bayangkan tu bunyi skuter Nouvo LC135 saya)

moto ni seyes jimat.. alamak. tpi bayar tak habis lagi. adess. bulan2 mana mau cekau pitih?

~lalala~

apa aku mengarot ni? =.=''

Wednesday, November 2, 2011

Tutorial: Font/Word luar bulatan



anda boleh download dan lihat video ni dlm kualiti HD



#utk tahap bigginner

Moist Cake Chocolate from Kuching



saya suke makan kek di bawah ni. . . .
lazat

enak

dan penuh kelembapan di mulut


waakakka..

ni hasil manmade kakak my housemate dari Sarawak.

Tuesday, November 1, 2011

Manipulation by Me






Ya, lama tak post pape. tapi inilah beberapa hasil air tanganku yang telah siap. Enjoy...